Пребарувај http://trkalo.mk/style/img/logoTRKALO.pnglogo trkalo mkd Нов оглас Најави се
http://trkalo.mk/style/img/logoTRKALO.pnglogo trkalo mkd
 • Возила ▾
  • »  Автомобили
  • »  Мотори
  • »  Оштетени возила
  • »  Автоделови и опрема
  • »  Останати возила
 • Недвижности ▾
  • »  Куќи
  • »  Станови
  • »  Соби
  • »  Викендици
  • »  Деловни плацеви
  • »  Ниви
  • »  Плацеви
  • »  Гарсоњера
  • »  Складишен простор
  • »  Други недвижности
 • Технологија ▾
  • »  Комјутери
  • »  Преносни компјутери
  • »  Мобилни телефони
  • »  Фиксна телефонија
  • »  Сервис за комјутери
  • »  Сервис за телефони
  • »  Телевизори
  • »  Музички инструменти
  • »  Аудио опрема
  • »  Додатоци за комјутери
  • »  Додатоци за телефони
  • »  Дигитални камери и апарати
  • »  Игри и конзоли
  • »  Таблети
  • »  Останато
 • Работа ▾
  • »  Барам работа
  • »  Нудам работа
  • »  Разработени бизниси
  • »  Разни услуги
  • »  Сезонска работа
  • »  Работа во странство
  • »  Останато
 • Услужни дејности ▾
  • »  Фризерски салони
  • »  Козметички салони
  • »  Автосервиси
  • »  Автоперални
  • »  Преработка на дрво
  • »  Металургија
  • »  Текстилна индустрија
  • »  Пластична индустрија
  • »  Курсеви по јазици
  • »  Печатење и фотокопирање
  • »  Игротеки
  • »  Туристички агенции
  • »  Транспортни услуги
  • »  Угостителство
  • »  Осигурителни компании
  • »  Рент а кар
  • »  Останати услуги
 • Дом и семејство ▾
  • »  Бебешка опрема
  • »  Бела Техника
  • »  Апарати за Домаќинство
  • »  Мебел
  • »  Уредување и Инвентар
  • »  Градежни материјали
  • »  За деца
  • »  Теписони
  • »  Украси/декорација
  • »  Врати и прозорци
  • »  Останато
 • Спорт ▾
  • »  Велосипеди
  • »  Спортска опрема
  • »  Алпинизам
  • »  Лов и риболов
  • »  Патики
  • »  Кампување
  • »  Останато
 • Животни ▾
  • »  Купувам животни
  • »  Продавам животни
  • »  Подарувам животни
  • »  Вдомување животни
  • »  Останато
 • Останато ▾
  • »  Здравје и нега
  • »  Канцелариски прибор
  • »  Школски прибор
  • »  Часовници и накит
  • »  Книги и литература
  • »  Дом и градина
  • »  Мода
  • »  Храна и Исхрана
  • »  Лични контакти
  • »  Уметност и колекционерство
  • »  Цвеќарници
  • »  Забавни игри
  • »  Стратегиски игри
  • »  Останато

Продавница

Бидете дел од продавницата на www.trkalo.mk

Зошто продавница на trkalo.mk?

■ Компаниите кои имаат сопствени веб-сајтови се соочуваат со помал број на посетители бидејќи бизнисот на огласувачите функционира повеќе отколку презентацијата на сопствените веб сајтови, со таа цел, тимот на www.trkalo.mk се ангажира да им помогне на многуте компании кои својот производ сакаат да го рашират низ целата територија на Република Македонија и да бидат ефикасни во својата продажба.

■ Trkalo.mk има посетеност од околку 7000 до 8000 посетители дневно или околку 200 000 месечно па во таа цел доколку 10% бидат забележани Вашите продавници би имале ефект во Вашето презентирање кај нас на www.trkalo.mk


Предностите од отварањето на продавница на trkalo.mk?

■ Со отварањето на продавница Вие ја зголемувате посетеноста на Вашите производи кои ќе ги рекламирате и базата на Вашите корисници.

■ Со преглед на 1 оглас од Вашата продавница посетителите ќе имаат можност автоматски приказ на сите Ваши огласи кои ги имате поставено на сервисот на www.trkalo.mk

■ Огласите на компаниите кои ќе се објавуваат на сервисот ќе одат во различни димензии од другите огласувачи каде што поситителот приоритет ќе има да ги прегледа огласите од е-продавницата па потоа другите огласи.

■ Целосен преглед на огласите колку пати е прегледан и контакт форма директно кај Вас.

■ Продавницата на www.trkalo.mk е бесплатна!


Што Ви нуди www.trkalo.mk во Вашата продавница?

■ Сопствена веб адреса како што би била: www.trkalo.mk/ВашатаФирма

■ Детален преглед на тоа каде поситителите покажале интерес и колкав интерес за Вашите огласи.

■ Подигнат рејтинг на Вашата компанија и Вашите продукти.За сите Ваши прашања и одговори доколку сакате подетално објаснување обратете се преку контакт формата подолу и ќе добиете одговор во најкраток временски период. Ви благодариме!


Прати порака до администраторот

Име и презиме:

Е-пошта:

Телефон:

Предмет:

Порака:

Код:


nov oglas