Пребарувај http://trkalo.mk/style/img/logoTRKALO.pnglogo trkalo mkd Нов оглас Најави се
http://trkalo.mk/style/img/logoTRKALO.pnglogo trkalo mkd
 • Возила ▾
  • »  Автомобили
  • »  Мотори
  • »  Оштетени возила
  • »  Автоделови и опрема
  • »  Останати возила
 • Недвижности ▾
  • »  Куќи
  • »  Станови
  • »  Соби
  • »  Викендици
  • »  Деловни плацеви
  • »  Ниви
  • »  Плацеви
  • »  Гарсоњера
  • »  Складишен простор
  • »  Други недвижности
 • Технологија ▾
  • »  Комјутери
  • »  Преносни компјутери
  • »  Мобилни телефони
  • »  Фиксна телефонија
  • »  Сервис за комјутери
  • »  Сервис за телефони
  • »  Телевизори
  • »  Музички инструменти
  • »  Аудио опрема
  • »  Додатоци за комјутери
  • »  Додатоци за телефони
  • »  Дигитални камери и апарати
  • »  Игри и конзоли
  • »  Таблети
  • »  Останато
 • Работа ▾
  • »  Барам работа
  • »  Нудам работа
  • »  Разработени бизниси
  • »  Разни услуги
  • »  Сезонска работа
  • »  Работа во странство
  • »  Останато
 • Услужни дејности ▾
  • »  Фризерски салони
  • »  Козметички салони
  • »  Автосервиси
  • »  Автоперални
  • »  Преработка на дрво
  • »  Металургија
  • »  Текстилна индустрија
  • »  Пластична индустрија
  • »  Курсеви по јазици
  • »  Печатење и фотокопирање
  • »  Игротеки
  • »  Туристички агенции
  • »  Транспортни услуги
  • »  Угостителство
  • »  Осигурителни компании
  • »  Рент а кар
  • »  Останати услуги
 • Дом и семејство ▾
  • »  Бебешка опрема
  • »  Бела Техника
  • »  Апарати за Домаќинство
  • »  Мебел
  • »  Уредување и Инвентар
  • »  Градежни материјали
  • »  За деца
  • »  Теписони
  • »  Украси/декорација
  • »  Врати и прозорци
  • »  Останато
 • Спорт ▾
  • »  Велосипеди
  • »  Спортска опрема
  • »  Алпинизам
  • »  Лов и риболов
  • »  Патики
  • »  Кампување
  • »  Останато
 • Животни ▾
  • »  Купувам животни
  • »  Продавам животни
  • »  Подарувам животни
  • »  Вдомување животни
  • »  Останато
 • Останато ▾
  • »  Здравје и нега
  • »  Канцелариски прибор
  • »  Школски прибор
  • »  Часовници и накит
  • »  Книги и литература
  • »  Дом и градина
  • »  Мода
  • »  Храна и Исхрана
  • »  Лични контакти
  • »  Уметност и колекционерство
  • »  Цвеќарници
  • »  Забавни игри
  • »  Стратегиски игри
  • »  Останато

Маркетинг

Страницава е наменета за компании и поединци кој сакаат својот производ да го представат пред нашата публика и полесно иститот да го продадат.

Зошто да се рекламирате на Тркало?

√ Бидејќи имаме преку 150 000 различни посетители месечно кои можат да бидат Вашите клиенти!

Рекламирањето денеска е исклучиво средство и многу важно за секоја компанија без разлика дали е веќе развиена или е во самиот почеток на развојот. Со Вашата реклама кај нас, за кратко време може да стекнете многу нови потенцијални клиенти и идни бизнис партнери во Вашиот бизнис. Нашиот портал кој веќе постои повеќе од 1 година е во многу брз раст на пазарот во Македонија за огласување каде нашиот тим се труди да ги понуди Вашите производи на повеќе начини на клиентите по социјалните мрежи како и придонесува за континуирано зголемување на својата база на посетители дневно вложувајќи во различни маркетинг агенции за поголема гледаност на сајтот. Нашите посетители и можните Ваши идни клиенти се клиенти со висока куповна моќ и загарантирана двострана заработка и затоа ТРКАЛО е насочен кон целта на сајтот да ги презентира сите продавачи и можни бизнис партнери во секакви можни зделки кои би можеле да бидете и токму Вие и Вашата фирма. Ние соработуваме и со врвни клиенти со можност за соработување во Вашата продажба, купување, размена на идеи и склучување на секаков вид на контакти.

Веќе сте заинтересирани за Ваша огласувачка кампања на ТРКАЛО???

Рекламите можете да ги поставите на различни места на веб страната. Имате интерес за специјални реклами, Ве поддржуваме и во нивното изготвување.

Рекламни големини и позиции на ТРКАЛО:


НАСЛОВНА СТРАНА: 560х90

Позиција 1: НАД ОГЛАСИ

Позиција 2: ПОД ОГЛАСИ

Позиција 3: ПОД СТРАНИЦИ ЗА ОГЛАСИ

√ Се прикажува на секоја страна од огласникот каде што се наоѓаат сите огласи.


ОГЛАС: 790х90

Позиција 1: ПОД НАСЛОВ НА ОГЛАС

Позиција 2: ПОД ГАЛЕРИЈА НА ОГЛАСОТ

Позиција 3: ПОД ГАЛЕРИЈА НА ОГЛАСОТ(390х90)

Позиција 4: ПОД ГАЛЕРИЈА НА ОГЛАСОТ(390х90)

Позиција 5: ПОД СЛИЧНИ ОГЛАСИ

√ Се прикажува во секој оглас.


ДЕСНА СТРАНА НА САЈТОТ: 330х(ПО ИЗБОР)

Позиција: Позицијата на овој оглас се одредува според склучениот договор.

√ Се прикажува во секој момент каде и да е отворен сајтот.


ЛЕВА СТРАНА НА САЈТОТ: 220х150,100

Позиција 1: НАД ФИЛТЕР

Позиција 2: ПОД ФИЛТЕР

Позиција 3: ПОД СЛИЧНИ ОГЛАСИ

√ Се прикажува во секој момент каде и да е отворен сајтот.


ДОДАВАЊЕ НОВ ОГЛАС:

Позиција 1: ГОРЕ ДЕСНА СТРАНА 490х90

Позиција 2: ПОД ФОРМУЛАРОТ ЗА ДОДАВАЊЕ НА ОГЛАС 780х90

√ Се прикажува во формуларот за додавање на нов оглас.


ПАРТНЕРИ:

Позиција 1: ДОЛНА СТРАНА НА САЈТОТ НАД ФУТЕР 240х80


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Важно упатаство! На објавување на едно лого или текст, не постои законско право. trkalo.mk го задржува правото да отфрли незаконски, морално сомнителни или реклами спротивни на интересите на претприемачот.


За контакт користете ги овие две можности или контактирајте не преку формата подолу, Ви благодариме!

contact@trkalo.mk

ТРКАЛО на Facebook!


Прати порака до администраторот

Име и презиме:

Е-пошта:

Телефон:

Предмет:

Порака:

Код:


nov oglas