Пребарувај http://trkalo.mk/style/img/logoTRKALO.pnglogo trkalo mkd Нов оглас Најави се
http://trkalo.mk/style/img/logoTRKALO.pnglogo trkalo mkd
 • Возила ▾
  • »  Автомобили
  • »  Мотори
  • »  Оштетени возила
  • »  Автоделови и опрема
  • »  Останати возила
 • Недвижности ▾
  • »  Куќи
  • »  Станови
  • »  Соби
  • »  Викендици
  • »  Деловни плацеви
  • »  Ниви
  • »  Плацеви
  • »  Гарсоњера
  • »  Складишен простор
  • »  Други недвижности
 • Технологија ▾
  • »  Комјутери
  • »  Преносни компјутери
  • »  Мобилни телефони
  • »  Фиксна телефонија
  • »  Сервис за комјутери
  • »  Сервис за телефони
  • »  Телевизори
  • »  Музички инструменти
  • »  Аудио опрема
  • »  Додатоци за комјутери
  • »  Додатоци за телефони
  • »  Дигитални камери и апарати
  • »  Игри и конзоли
  • »  Таблети
  • »  Останато
 • Работа ▾
  • »  Барам работа
  • »  Нудам работа
  • »  Разработени бизниси
  • »  Разни услуги
  • »  Сезонска работа
  • »  Работа во странство
  • »  Останато
 • Услужни дејности ▾
  • »  Фризерски салони
  • »  Козметички салони
  • »  Автосервиси
  • »  Автоперални
  • »  Преработка на дрво
  • »  Металургија
  • »  Текстилна индустрија
  • »  Пластична индустрија
  • »  Курсеви по јазици
  • »  Печатење и фотокопирање
  • »  Игротеки
  • »  Туристички агенции
  • »  Транспортни услуги
  • »  Угостителство
  • »  Осигурителни компании
  • »  Рент а кар
  • »  Останати услуги
 • Дом и семејство ▾
  • »  Бебешка опрема
  • »  Бела Техника
  • »  Апарати за Домаќинство
  • »  Мебел
  • »  Уредување и Инвентар
  • »  Градежни материјали
  • »  За деца
  • »  Теписони
  • »  Украси/декорација
  • »  Врати и прозорци
  • »  Останато
 • Спорт ▾
  • »  Велосипеди
  • »  Спортска опрема
  • »  Алпинизам
  • »  Лов и риболов
  • »  Патики
  • »  Кампување
  • »  Останато
 • Животни ▾
  • »  Купувам животни
  • »  Продавам животни
  • »  Подарувам животни
  • »  Вдомување животни
  • »  Останато
 • Останато ▾
  • »  Здравје и нега
  • »  Канцелариски прибор
  • »  Школски прибор
  • »  Часовници и накит
  • »  Книги и литература
  • »  Дом и градина
  • »  Мода
  • »  Храна и Исхрана
  • »  Лични контакти
  • »  Уметност и колекционерство
  • »  Цвеќарници
  • »  Забавни игри
  • »  Стратегиски игри
  • »  Останато

Приватност

Заштита на лични податоци

Собирање општи на податоци

При Вашата посета, собираме различен вид на информации за Вашето користење преку Вашиот веб пребарувач, кои не Ве идентификуваат лично. Заради подобрување на квалитетот и услугите кои ги нудиме, привремено ја запишуваме Вашата IP адреса, типот на пребарувачот, јазикот на пребарувачот, датум и време на посетата и колачиња (cookies). Колачиња (cookies) се мали датотеки кои се внесуваат на компјутерот на корисникот од страна на web серверот. Сите информации кои се меморираат во рамките на колачињата можат да бидат искористени само за потребите на веб услугата и тоа на начин на кој вашата приватност нема да биде загрозена.

Лични податоци

Информациите што Вие доброволно ги поставувате стануваат јавно достапни. Ги собираме следните лични податоци: е-пошта, телефонски број и адреса. Личните податоци ги користиме за подобрување на квалитетот на услугата, идентификација при појава на проблем, овозможување на побезбедно тргување, повремени известувања околу новитетите и промоции кои ги нудиме како сервис за огласување.

Нема да ги продаваме, изнајмуваме личните податоци на други компании и лица, без претходна експлицитна дозвола на корисниците. Податоците нема да бидат пренесувани на државните органи, освен во случаи утврдени со закон. Сите наши вработени се обврзани да ги чуваат и да се однесуваат со вашите податоци како со информации од доверлива природа.

Безбедност на податоците

Постојано ги преземаме сите пропишани и потребни мерки за подобрување на системот за заштита на Вашите лични податоци. Системот за заштита е изработен со цел да спречи неовластен пристап и злопотреба на Вашите податоци и постојано се надградува според најновите технолошки достигнувања. Сепак не може да Ви гарантираме 100% заштита.

Надворешни линкови

Содржиме линкови од надворешни сајтови. Не преземаме одговорност за политиките на приватност кои се применуваат на другите сајтови.

Промена на политиката за приватност

Имаме право да направиме промени во политиката за приватност во било кое време.


nov oglas