Пребарувај http://trkalo.mk/style/img/logoTRKALO.pnglogo trkalo mkd Нов оглас Најави се
http://trkalo.mk/style/img/logoTRKALO.pnglogo trkalo mkd
 • Возила ▾
  • »  Автомобили
  • »  Мотори
  • »  Оштетени возила
  • »  Автоделови и опрема
  • »  Останати возила
 • Недвижности ▾
  • »  Куќи
  • »  Станови
  • »  Соби
  • »  Викендици
  • »  Деловни плацеви
  • »  Ниви
  • »  Плацеви
  • »  Гарсоњера
  • »  Складишен простор
  • »  Други недвижности
 • Технологија ▾
  • »  Комјутери
  • »  Преносни компјутери
  • »  Мобилни телефони
  • »  Фиксна телефонија
  • »  Сервис за комјутери
  • »  Сервис за телефони
  • »  Телевизори
  • »  Музички инструменти
  • »  Аудио опрема
  • »  Додатоци за комјутери
  • »  Додатоци за телефони
  • »  Дигитални камери и апарати
  • »  Игри и конзоли
  • »  Таблети
  • »  Останато
 • Работа ▾
  • »  Барам работа
  • »  Нудам работа
  • »  Разработени бизниси
  • »  Разни услуги
  • »  Сезонска работа
  • »  Работа во странство
  • »  Останато
 • Услужни дејности ▾
  • »  Фризерски салони
  • »  Козметички салони
  • »  Автосервиси
  • »  Автоперални
  • »  Преработка на дрво
  • »  Металургија
  • »  Текстилна индустрија
  • »  Пластична индустрија
  • »  Курсеви по јазици
  • »  Печатење и фотокопирање
  • »  Игротеки
  • »  Туристички агенции
  • »  Транспортни услуги
  • »  Угостителство
  • »  Осигурителни компании
  • »  Рент а кар
  • »  Останати услуги
 • Дом и семејство ▾
  • »  Бебешка опрема
  • »  Бела Техника
  • »  Апарати за Домаќинство
  • »  Мебел
  • »  Уредување и Инвентар
  • »  Градежни материјали
  • »  За деца
  • »  Теписони
  • »  Украси/декорација
  • »  Врати и прозорци
  • »  Останато
 • Спорт ▾
  • »  Велосипеди
  • »  Спортска опрема
  • »  Алпинизам
  • »  Лов и риболов
  • »  Патики
  • »  Кампување
  • »  Останато
 • Животни ▾
  • »  Купувам животни
  • »  Продавам животни
  • »  Подарувам животни
  • »  Вдомување животни
  • »  Останато
 • Останато ▾
  • »  Здравје и нега
  • »  Канцелариски прибор
  • »  Школски прибор
  • »  Часовници и накит
  • »  Книги и литература
  • »  Дом и градина
  • »  Мода
  • »  Храна и Исхрана
  • »  Лични контакти
  • »  Уметност и колекционерство
  • »  Цвеќарници
  • »  Забавни игри
  • »  Стратегиски игри
  • »  Останато

LEPENJE - ZAVARUVANJE BRANICI, FAROVI, RETROVIZORI, REZERVOARI

#3778

LEPENJE - ZAVARUVANJE BRANICI, FAROVI, RETROVIZORI, REZERVOARI
Цена:

1 ден ≈ 0 еур.

Цената не е фиксна

Вид на оглас:

Се продава


Состојба:

Ново


Огласува:

igor sokolovski


Локација:

Кисела Вода, Скопје


Телефон:

070/627-856


3676  08 Октомври 2019 год. 21:01

Информации:

Опис на огласот:

SERVIS ZA ZAVARUVANJE - LEPENJE PLASTIKA - LEPENJE BRANIK :AVTOPLASTIKA :
1. BRANICI
2. MASKI
3. KRILA (KRILA OD RENAULT; CITROEN; PEUGEOT I DRUGI)
4. FAROVI
5. RETROVIZORI
6. REZERVOARI ZA GORIVO I VODA (NAFTA – BENZIN –ULJE)
7. REZERVOARCINJA ZA SERVO PUMPI I GLICERIN
8. DIFUZERI (CELEN LIM – CELNA PLASTIKA)
9. HLADNJACI – DRZACI
10. INTERKULERI – DRZACI
11. AKUMULATORI
12. GRANI
13. KUKISTA OD FILTRI ZA VOZDUH
14. OKLOPI OD SKUTERI – MOTORI
15. RACKI – KVAKI
16. PUMPI ZA BENZIN
17. AIR BAG
18. PLEKSIGLAS
19. KROVEN BAGAZNIK
20. EKSPANZIONI SADOVI - KANISTRI POD PRITISOK
21. PLASTICNI CREVA ZA TURBO,VAKUM,NAFTA,BENZIN I DR.
22. KARTERI
*** LEPENJE BRANIK***
Kontakt : Igor
Tel.: 070 627 856
E-mail: sok.igor@hotmail.com

Skype: avtoplastika servis

Facebook 1 : avtoplastika servis igor

Link: www.facebook.com/avtoplastika.igor


https://www.facebook.com/avtoplastika.igor/media_set?set=a.839870552707796.1073741900.100000545770224&type=3
www.facebook.com/avtoplastika.igor/photos_albums

Facebook 2 : branici

Автомобилската индустрија денес е познато дека во производството на автомобили користи најсовремени материјали,вклучувајки го се повеќе процентот на делови изработени од пластика. Исто така вазно е да се информираат возачите дека повекето од овие делови мозат да се поправат. Но за оние кои не слушнале или си го поставуваат прашањето "Како?" , одговорот е едноставен:

Најмодерната технологија за заварување на пластика е одоворот кој што можете да го најдете во сервисот за Автопластика кој што врши поправка скоро на сите видови делови изработени од пластика. Долгогодишното искуство базирано на знаење и експертиза од речиси сите видови на штета во смисла на деформација, пукнатини па дури и делови кои недостасуваат, ние сме во состојба да ги обновиме и да ги доведеме во првобитната, речиси совршена состојба.
СЕРВИС ЗА ЗАВАРУВАЊЕ - ЛЕПЕЊЕ ПЛАСТИКА:
1. БРАНИЦИ
2. МАСКИ
3. КРИЛА (КРИЛО ОД ЦИТРОЕН,ПЕЖО,РЕНО,БМВ,НИСАН И ДР.)
4. ФАРОВИ
5. РЕТРОВИЗОРИ
6. РЕЗЕРВОАРИ ЗА ГОРИВО И ВОДА-АНТИФРИЗ ( НАФТА , БЕНЗИН,УЉЕ )
7. РЕЗЕРВОАЧИЊА ЗА СЕРВО ПУМПИ И ГЛИЦЕРИН
8. ДИФУЗЕРИ ( ЧЕЛЕН ЛИМ – ЧЕЛНА ПЛАСТИКА)
9. ХЛАДЊАЦИ – ДРЖАЧИ
10. ИНТЕРКУЛЕРИ – ДРЖАЧИ
11. АКУМУЛАТОРИ
12. ГРАНИ
13. КУЌИШТА ОД ФИЛТРИ ЗА ВОЗДУХ
14. ОКЛОПИ ОД СКУТЕРИ И МОТОРИ
15. РАЧКИ И КВАКИ
16. ПОТОПНИ ПУМПИ ЗА ГОРИВО ВО РЕЗЕРВОАР
17. ЕР БЕГ
18. ПЛЕКСИГЛАС
19. КРОВЕН БАГАЖНИК – КУФЕР
20. ЕКСПАНЗИОНИ САДОВИ – КАНИСТРИ ПОД ПРИТИСОК
21. ПЛАСТИЧНИ ЦРЕВА ЗА ТУРБО,ВАКУМ,НАФТА,БЕНЗИН И ДР.
22. КАРТЕРИ
Слични огласи